KUNDESERVICE - MANDAG TIL FREDAG - FRA KL: 09:00 - 15:00 - TLF: 42 49 60 95

Cookies og privatlivspolitik

Cookies og privatlivspolitik på www.pureperfumes.dk

Oversigt

1. Introduktion

2. Ejeroplysninger

3. Hvad er Cookies?

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

5. Formål med cookies på vores website

6. Google Analytics

7. Brug af personoplysninger

7.1 Kontakt vedr. personoplysninger

7.2 Beskyttelse af personoplysninger

7.3 Periode for opbevaring

8. Indsigt og klager

 

1. Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

2. Ejeroplysninger
Pure Perfumes ApS
Røgildvej 53 Arentsminde
DK-9460, Brovst
Telefon: +45 42 49 60 95
Email: info@pureperfumes.dk

 

3. Hvad er Cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den og for at udføre statistik og målrette annoncer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde skadelig kode eller virus.

 

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

5. Formål med cookies på vores webshop

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

 

6. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan til enhver tid fravælge cookies fra Google Analytics.

 

7. Brug af personoplysninger
Vi indsamler kun personlig information med henblik på at levere en god brugeroplevelse til dig på nettet. Oplysninger er fuldt ud private og deles ikke med tredjepart.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller registrerer dig som bruger eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

7.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på email: info@pureperfumes.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

7.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

7.3 Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

8. Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@pureperfumes.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.pureperfumes.dk

(opdateret den 6. juni 2017)