KUNDESERVICE - MANDAG TIL FREDAG - FRA KL: 09:00 - 15:00 - TLF: 42 49 60 95

F.A.Q

Ofte stillede spørgsmål hos Pure Perfumes. Find svar på spørgsmål omkring vores produkter.

Vores parfumeolier anvendes ved at påføre olien direkte på huden via roll-on. Den bedste effekt opnås ved at smøre parfumen på varme områder, fx på dine håndled, på indersiden af din albue, bag ørerne og omkring din hals.

NB Parfumeolier er kun beregnet til udvortes brug. Vi fraråder at påføre parfumeolien direkte på tøjet, da det kan frembringe mærker og pletter på tøjet.

Alle vores parfumeolier har en langvarig og vedholdende duft, men duftene og varigheden af duften er forskellig. Mange af vores dufte holder oftest gennem en hel dag. Man kan dog med nogle af parfumeolierne godt påføre lidt ekstra hen af dagen efter behov.

Vores parfumer er 100% veganske da de ikke indeholder animalske ingredienser eller biprodukter, som stammer fra dyr. For at et produkt kan være 100% vegansk, må det ikke indeholde ingredienser, som stammer fra dyr.

Vi har flere parfumer med duften af musk eller moskus. Den form for musk, som vi anvender i vores dufte er en syntetisk fremstillet aroma.

Pure Perfumes returneringssystem kan anvendes, hvis du tidligere har købt en af vores 10 ml parfumer, og ønsker at returnerer den tomme flaske.

Du skal som kunde blot anvende den medsendte returkuvert og købe et frimærke, samt fremsende brevet til.

Pure Perfumes ApS
Røgildvej 53
9460 Brovst
Danmark

Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen butik, og der er heller ikke andre, som forhandler vores produkter. Men hvis du skulle have lyst til at prøve nogle af vores dufte, kan du under hver parfume bestille en prøve på 1 ml.

Alle vores parfumeolier/parfumer er uden alkohol. Vores parfumeolier er alkoholfrie, som gør at parfumen er ren, mild og skånsom mod din hud.

Se flere af vores parfumer uden alkohol ved at klikke her