KUNDESERVICE - MANDAG TIL FREDAG - FRA KL: 09:00 - 15:00 - TLF: 42 49 60 95

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik på www.pureperfumes.dk

Oversigt

1. Hvorfor kundens privatliv er vigtig for Pure Perfumes

2.  Personlige oplysninger indsamlet af Pure Perfumes

3. Beskyttelse af kundens privatliv

4. Personlige oplysninger tilgængelige for opdatering af kunden

 

1. Hvorfor kundens privatliv er vigtig for Pure Perfumes
Kundens ret til privatliv er meget vigtigt for Pure Perfumes. Vi anerkender, at når en kunde vælger at opgive personlige oplysninger til Pure Perfumes, skal kunden kunne have tillid til, at vi er i stand til at håndtere beskyttelsen af kundens privatliv på ansvarlig vis.

Pure Perfumes har den opfattelse, at disse oplysninger kun skal bruges i forbindelse med betaling og levering af varer og til at forbedre brugervenligheden og de services, vi yder kunden. Vi har formuleret denne fortrolighedspolitik for at fastslå, at vi beskytter kundens personlige oplysninger.

 

2.  Personlige oplysninger indsamlet af Pure Perfumes
Når der gennemføres et køb hos Pure Perfumes (“www.pureperfumes.dk”), vil shoppen indsamle kundens kontaktoplysninger bestående af navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Oplysningerne anvendes udelukkende til fakturering, levering samt information af kunden. Pure Perfumes tager sikkerhedsmæssige forholdsregler for at beskytte kundens gemte personlige oplysninger.

 

3. Beskyttelse af kundens privatliv
Pure Perfumes vil yde en stor indsats for at beskytte kundens oplysninger. Hver gang kunden opgiver følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnummer for at gennemføre et køb), vil Pure Perfumes tage alle nødvendige skridt for at beskytte disse. Alle køb der fortages med kreditkort og mobilbetalingsløsning via fx MobilePay, vil blive krypteret, så tredjepart ikke kan opsamle oplysningerne.

Pure Perfumes vil ikke videregive nogen af kundens personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden kundens tilladelse.

 

4. Personlige oplysninger tilgængelige for opdatering af kunden
Kunden kan hjælpe Pure Perfumes til større effektivitet og øget servicekvalitet ved at holde Pure Perfumes opdateret om enhver ændring af kundens navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. Kunden kan ved at logge ind på sin Pure Perfumes konto til enhver tid opdatere personlige detaljer, hvis kunden har oprettet sig denne under betalingssiden.

De personlige oplysninger, Pure Perfumes indsamler og opbevarer, vil være omfattet af den version af fortrolighedspolitikken, der er gældende på indsamlingstidspunktet. Pure Perfumes forbeholder sig retten til at ændre fortrolighedspolitikken fra tid til anden og vil annoncere sådanne ændringer via nyhedsbrev og på websitet. Kunden bør periodisk evaluere fortrolighedspolitikken for at sikre sig, at den er i overensstemmelse med kundens behov.