KUNDESERVICE - MANDAG TIL FREDAG - FRA KL: 09:00 - 15:00 - TLF: 42 49 60 95

Om Pure Perfumes

Ideén om at starte Pure Perfumes blev til i sommeren 2015, og siden første dag vidste vi godt, hvor vi ville hen. Det skulle være veganske produkter, og de måtte ikke indeholde ingredienser fra dyr eller ingredienser, som var testet på dyr. Vi startede med at udvikle vores koncept og produkter i sensommeren 2015, og i starten af 2016 havde vi vores første færdige produkt i hånden.

Pure Perfumes blev lanceret den. 2 oktober 2017, hvor vi åbnede vores webshop: https://www.pureperfumes.dk/. På vores webshop lancerede vi vores første produkter inden for kategorien parfume. Dette er det første produkt i en serie af flere veganske produkter, som vi lancerer i løbet af det kommende år.

Pure Perfumes Mission, vision og værdier

Vores mission er at udvide mulighederne for, at man kan købe 100% veganske produkter i Danmark, der ikke indeholder ingredienser fra dyr og som ikke er testet på dyr.

Vores vision er at blive anerkendt, som et førende dansk parfume brand, der udvikler og udbyder et bredt sortiment af 100% veganske produkter.

Troværdighed, kundeloyalitet og kvalitet. Det betyder, at vi omsætter ord til handling og sætter vores kunder i centrum.