Sol, strand og masser af Summer Breeze 1. juni 2018 – Postet i: Månedens Duft

 

Gå sommeren i møde med Summer Breeze

I denne måned har vi udvalgt to lækre dufte at forelske sig i. Juni måned er for de fleste starten på den årlige sommerferie med masser af sol og varme. Derfor har vi udvalgt to eksotiske og friske dufte fra vores Season serie.

Begge dufte er nogle rigtige sommerdufte, som passer perfekt til sommerens mange begivenheder. Parfumerne har tydelige duftnoter, som komplimenterer følelsen af sol, sommer og strand.

Summer Breeze Til Hende - Månedens Parfume

Eksotisk summer Breeze til hende

Den feminine udgave af Summer Breeze, er en eksotisk og sensuel parfume, der udstråler følelsen af rigtig sommer. I parfumen finder du dufte af:

  • Boysenbær, kokosvand og granatæble på toppen
  • Eksotisk orkidé, magnolia og kaprifolium i hjertet &
  • Forførende musk på bunden

Den indbydende og eksotiske parfume fungere rigtig godt en sommeraften i byen med veninderne, eller på en hyggelig sommerdate i selskab med kæresten.

Summer Breeze Til Ham - Månedens Parfume

Forfriskende summer Breeze til ham

Den maskuline udgave af Summer Breeze er en frisk og sofistikeret herreparfume, der rummer en duft af frisk citrus. Parfumen indeholder friske noter af:

  • Mynte, citrus, lavendel og forførende havvandsnoter på toppen
  • Sandaltræ, neroli og jasmin i hjertet samt
  • Forførende tobaksnoter, musk og ceder, som giver genlyd i parfumens top- og hjertenoter.

Den lækre sommerparfume passer til enhver lejlighed, og giver en frisk og vedvarende duft gennem hele dagen.

Leder du derfor efter en dejlig sommerduft eller er du på udkig efter en gave til en mand eller kvinde? Så er disse to parfumer nogle sikre sommerhits. Husk, at du lige nu kan købe parfumerne til en intropris, som kun gælder i denne måned. Herefter vil parfumerne kunne købes til fuldpris for 374,95 DKK. Parfume tester til Månedens Parfumer kan dog i den pågældende måned altid købes til 19,95 DKK.

Gå til månedens dufte her: Summer Breeze Til Hende &
Summer Breeze Til Ham