KUNDESERVICE - MANDAG TIL FREDAG - FRA KL: 09:00 - 15:00 - TLF: 42 49 60 95

Top 10 Parfumer Til Kvinder

Nr. 1

Top 10 Parfumer Til kvinder In love Til Hende Parfumeolie

In Love til hende

In Love står som nr. 1 i vores Top 10 parfumer til kvinder, og det er ikke uden grund. In Love er en sød og ultra-feminin parfume fra serien Secret. Det er en eksotisk parfume, som tager dig med til en verden af forelskelse, forførelse og kærlighedsfyldte øjeblikke.

Den tropiske blanding af guava, saftig vandmelon og æble gør duften elegant og byder på masser af sensualitet. Parfumen henvender sig til dig, som er til dufte, der byder på masser af sødme.

Mærke: Pure Perfumes
Serie: Secret
Indhold: 10/ml

Nr. 2

Top 10 Parfumer Til kvinder La sage Til Hende Parfumeolie Roll-on

Le Sage til hende

Le Sage afspejler den selvsikre, sofistikerede og på samme tid ekstravagante kvinde. Kombinationen af berusende vanilje, appelsin og vilde bær gør parfumen unik.

Sød og forførende og elegant på samme tid. Den æstetiske blanding af dufte i Le Sage henvender sig til dig, der er på udkig efter en sensuel og på samme tid sød parfume.

Mærke: Pure Perfumes
Serie: Sence A
Indhold: 10/ml

Nr. 3

Top 10 Parfumer Til Kvinder Temptation Til Hende Parfumeolie Roll-on

Temptation til hende

Temptation er en indbydende parfume til den uovervindelig kvinde. Fortryllende, forførende og på samme tid sofistikeret! Den raffinerede duft af vanilje kombineret med grøn mandarin og ingefærs blomst tilfører parfumen lidenskab og sensualitet.

Den attraktive Temptation parfume henvender sig til dig, der er til en fremtrædende og på samme tid forførende parfumeduft.

Mærke: Pure Perfumes
Serie: Ivory
Indhold: 10/ml

Nr. 4

Top 10 Parfumer Til Kvinder Le Romance Til Hende Parfumeolie Roll-on

Le Romance til hende

Le Romance er en eksotisk og sensuel parfume fra serien Romance. Parfumen åbner døren op til den romantiske verden af lidenskab og forførelse.

Dufte af fersken, neroli og orkidé giver parfumen en eksotisk og romantisk duft, som du sent vil glemme. Le Romance er en feminin og indbydende parfume, der henvender sig til dig med passion for romantik.

Mærke: Pure Perfumes
Serie: Romance
Indhold: 10/ml

Nr. 5

Top 10 Parfumer Til Kvinder Le Summer Breeze Til Hende Parfumeolie Roll-on

Summer Breeze til hende

Summer Breeze er en eksotisk og sensuel parfume, der udstråler følelsen af rigtig sommer. Duftnoterne består af boysenbær, kokosvand og granatæble, der gør parfumen indbydende og forførende.

Den tropiske parfume henvender sig til dig, der er på udkig efter en rigtig sommer og eksotisk duft.

Mærke: Pure Perfumes
Serie: Season
Indhold: 10/ml

Nr. 6

Top 10 Parfumer Til Kvinder Le Elegance Til Hende Parfumeolie Roll-on

Elegánce til hende

Elegánce er en sensuel og indbydende parfume til den elegante kvinde. Kombinationen af solbær, pære og iris gør parfumen sød og forførende.

Den æstetiske blanding af dufte i Elegánce repræsenterer den stilfulde kvinde, der samtidig udstråler lidenskab og karisma. Elegánce er en sofistikeret og nydelig parfume, der henvender sig til dig, der er til søde blomsterdufte.

Mærke: Pure Perfumes
Serie: Pure
Indhold: 10/ml

Nr. 7

Top 10 Parfumer Til Kvinder O Resist It Til Hende Parfumeolie Roll-on

O Resist It til hende

O Resist It er en sensuel, feminin og ultra forførende duft til den uimodståelige kvinde. Udsøgt vanilje, karamel og musk giver genlyd i duftens hjerte og base.

Den sensuelle og feminine O Resist It afspejler en dristig, flirtende og samtidig tillokkende duft, der byder på masser af sødme. O Resist It er en indbydende parfume, der henvender sig til dig, der er til søde dufte.

Mærke: Pure Perfumes
Serie: Arôme
Indhold: 10/ml

Nr. 8

Top 10 Parfumer Til Kvinder Fresh Harmony Til Hende Parfumeolie Roll-on

Fresh Harmony til hende

Fresh Harmony – en frisk og indbydende duft, der udstråler energi, aktivitet og følelse af vitalitet. Dufte af citrus, roser og kaprifolie gør parfumen frisk og på samme tid forførende.

Den æstetiske blanding af dufte i Fresh Harmony henvender sig til dig, der er til friske og sensuelle dufte på samme tid.

Mærke: Pure Perfumes
Serie: Essence SI
Indhold: 10/ml

Nr. 9

Top 10 Parfumer Til Kvinder Lust Bomb Til Hende Parfumeolie Roll-on

Lust Bomb til hende

Lust Bomb er en forførende og vellystige parfume fra serien Belle E Fique. Dufte af hindbær, ærteblomst og røde bær skaber kontrast til den intense duft af røde roser.

Sødmen fra frugterne og de nydelige blomster giver parfumen en sensuel duft, som du sent vil glemme. Den indbydende Lust Bomb parfume henvender sig til dig, der ønsker en blid og forførende duft af frugt og blomster.

Mærke: Pure Perfumes
Serie: Belle E Fique
Indhold: 10/ml

Nr. 10

Top 10 Parfumer Til Kvinder Charm Til Hende Parfumeolie Roll-on

Charm til hende

Charm er en sensuel, blid og delikat parfume fra serien Féroce. Duftnoter af solbær, bergamot og orangeblomst i hjertet kombineret med pæoner og røde roser i basen, gør parfumen elegant og forførende.

Den charmerende parfume henvender sig til dig, der er til en sensuel, forførende og blid blomsterduft.

Mærke: Pure Perfumes
Serie: Féroce
Indhold: 10/ml